Personal med körkort till hemtjänsten

Söker du ett fritt arbete under eget ansvar och har körkort?

Du har empati, är omtänksam, stresstålig, lyhörd och ärlig. Svenska språket klarar du i både tal och skrift obehindrat. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag och du vill få till en förändring i ditt nuvarande arbete. Då har vi jobbet åt dig i Nacka.

Hel- eller deltid dagtid eller kvällar med kravet att arbeta varannan helg samt att du har körkort. Arbetstider dag heltid 07:15-16:15 alternativt kväll 14:45-22:45.

Du kan utgå antingen från Ektorp centrum eller Fisksätra centrum. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Vad vi erbjuder dig är ett fritt, givande och härligt arbete. Vi ger alla våra nyanställda en mycket god introduktion så att du känner dig säker med din uppgift ute hos våra äldre.

I din uppgifter ingår bland annat;

– Morgonhjälp
– Tillsyn
– Dusch och personlig hygien
– Hjälp vid på- och avklädning
– Socialt stöd
– Matlagning
– Städ & tvätt
– Inköp
– Ledsagning
– Kvällshjälp

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från två kontor i Nacka, ett i Ektorp Centrum och ett i Fisksätra. Vi har miljö-företagsbilar, moderna el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Välkommen med din ansökan till:
jobb@annelieshemtjanst.se