Vi söker en avlösare på deltid till en 23 årig kille med downs syndrom

Nu söker vi en avlösare till en 23-årig kille med downs syndrom i Saltsjö-Boo i Nacka Kommun.
Han behöver mycket struktur i vardagen, han har nedsatt hörsel, men hör relativt bra på nära håll.

Arbetet är på deltid och innebär att man avlöser anhöriga i hemmet varje måndag kl 16.00-20.00 och är hemma, spelar spel, leker och äter.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med antingen barn och/eller inom personlig assistans och att du är bekväm med att arbeta i hemmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Kunden och dennes företrädare är ofta delaktiga i valet av personal vilket underlättar en fortsatt god kontinuitet i kontakten med kunden.

Hos oss på Annelies Hemtjänstteam är det alltid kundens intressen, önskemål och behov som styr. Stödet är individuellt anpassat i dialog med kunden och dess företrädare med utgångspunkt från biståndsbeslutet. Individen ska känna att man är i trygga händer. Varje dag.

Registerutdrag ur belastningsregistret

Annelies Hemtjänstteam har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Arbete med barn- och ungdom
Vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Det är även ett krav från kommunen. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Blanketten hittar du på följande webbadress:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök endast via e-post

Skicka din ansökan via e-post till jobb@annelieshemtjanst.se
Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Välkommen med din ansökan!