Vi söker medarbetare till fast schema dagtid eller kväll!

 

Söker du ett fritt arbete under eget ansvar och har körkort?

Du har empati, är omtänksam, stresstålig, tar egna initiativ, är lyhörd, ärlig och är en riktig lagspelare. Svenska språket klarar du i både tal och skrift obehindrat. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag och du vill få till en förändring i ditt nuvarande arbete. Då har vi jobbet åt dig i Nacka.

Hel- eller deltid dagtid eller kvällar med kravet att arbeta varannan helg samt att du har körkort. Arbetstider dag heltid 07:15-16:15 alternativt kväll 15:45-22:45. Vi har flera varianter på arbetsscheman.

Du utgår från vårt kontor Ektorp centrum i centrala Nacka. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Det är meriterande om du har vård- och omsorgsutbildning motsvarande Nacka Kommuns krav på utbildning och några års erfarenhet från hemtjänst.

Vad vi erbjuder dig är ett fritt, givande och härligt arbete. Vi ger alla våra nyanställda en mycket god introduktion så att du känner dig säker med din uppgift ute hos våra äldre.

I din uppgifter ingår bland annat;

– Morgonhjälp
– Tillsyn
– Dusch och personlig hygien
– Hjälp vid på- och avklädning
– Socialt stöd
– Matlagning
– Städ & tvätt
– Inköp
– Ledsagning
– Kvällshjälp

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från kontor i Ektorp Centrum i Nacka. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, moderna el-cyklar och vanliga cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Välkommen med din ansökan till:
jobb@annelieshemtjanst.se