Annelies Hemtjänstteam AB köper MåBäst Hemtjänst

PRESSMEDDELANDE
Nacka 2014-06-04

Annelies Hemtjänstteam AB kan idag meddela att vi avtalat att den 9 juni förvärva Ninox AB med bifirma MåBäst Hemtjänst i Saltsjöbaden.

MåBäst Hemtjänst i Saltsjöbaden är ett vårdbolag som erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster med verksamhet i Fisksätra och Saltsjöbaden. Företaget har 22 anställda. Ledstjärnorna är kvalitet, kontinuitet och att erbjuda en positiv vård och omsorg i hemmet.

”Förvärvet av MåBäst Hemtjänst kompletterar och förstärker vår närvaro i Fisksätra och Saltsjöbaden. Företaget har mycket nöjda kunder som bl.a. visat sig i de höga betyg man fått från kunderna i kommunens kundundersökningar. Den kompetenta och engagerade ledningen och medarbetarna i MåBäst Hemtjänst kommer att arbeta med oss för att integrera de IT baserade system för personalplanering, planering av kundinsatser och tidsredovisning som Annelies Hemtjänstteam så lyckosamt arbetat i, de senaste åren. Det möter också de nya krav som Nacka Kommun har på hemtjänstutförarna från januari 2015. Detta kommer att bli ett riktigt lyft för såväl MåBäst Hemtjänst som för Annelies Hemtjänstteam”

Jonas Törnqvist, VD och delägare Annelies Hemtjänstteam AB, Tel: 070 766 50 65

”Jag har efter moget övervägande, beslutat att överlämna ansvaret för driften av MåBäst Hemtjänst till nya ägare. Det har varit viktigt att finna ägare som har samma målsättning som vi har haft, att fortsätta driva verksamheten enligt våra högt ställda kvalitetskrav och värderingar. Det känns tryggt att bli en del av ett så kompetent och långsiktigt företag som Annelies Hemtjänstteam. Verksamheten fortsätter att utgå från kontoret i Fisksätra och jag fortsätter att göra kundbesök, vilket jag tycker är stimulerande och utvecklande. Vi är övertygade om att samgåendet kommer bli ett riktigt lyft för båda företagen.”

Johan Blomquist, ägare MåBäst Hemtjänst i Saltsjöbaden (Ninox AB)

Ladda ned som pdf