Sammanslagning av MåBäst Hemtjänst och Annelies Hemtjänstteam

Som vi meddelat tidigare så har MåBäst Hemtjänst en ny ägare, Annelies Hemtjänstteam sedan juni 2014. Nu tar vi nästa steg och slår ihop MåBäst Hemtjänst med Annelies Hemtjänstteam, per den 20 februari 2015.

Vi gör sammanslagningen och namnbytet för att förtydliga att vi är ett team nu. Vi fortsätter att finnas nära våra kunder med två kontor i Nacka, ett i Ektorp, Nacka och ett i Fisksätra, Saltsjöbaden. Tillsammans har vi nu 65 duktiga medarbetare, de flesta med undersköterska/vård och omsorgsutbildning och lång erfarenhet av god vård och omsorg i kunders hem.

Bland våra kunder finns såväl äldre som yngre personer som behöver hemtjänst. Vår specialistkunskap omfattar även arbete  i barnfamiljer, psykiskt funktionshinder, demenssjukdomar och vård i livets slutskede.

Nacka kontoret  ansvarar för kunderna i Nacka, på Sicklaön, i Saltsjö-Boo och i Älta. Kontoret i Saltsjöbaden ansvarar för kunderna i Fisksätra och i hela Saltsjöbaden.

För dig som är kund hos MåBäst Hemtjänst innebär det ingen annan skillnad än att vi byter namn till Annelies Hemtjänstteam. Den ordinarie personalen som brukar komma hem till dig fortsätter att vara densamma, precis som idag.

Kontoret i Fisksätra där Jenny och Rita jobbar, fortsätter att ansvara för personalen och schemaplanering av insatser för alla våra kunder i Fisksätra/Saltsjöbaden. Den förra ägaren Johan Blomquist och all annan personal som du är van att träffa, fortsätter att hjälpa till hemma hos dig. Med andra ord, du kan känna dig trygg att få samma hemtjänst som du är van vid.

Vi har i slutet av förra året målat om och fräschat upp på kontoret i Fisksätra. Alla befintliga och nya kunder som är nyfikna på vad vi kan erbjuda, är varmt välkomna in på en kopp kaffe och en pratstund med Jenny och Rita. Samma inbjudan gäller självklart på kontoret i Ektorp, Nacka.

Om ni har frågor eller funderingar om sammanslagningen, tveka inte att höra av er till oss.

Besöksadress kontoret Fisksätra/Saltsjöbaden:
Fisksätratorg 16
133 41 SALTSJÖBADEN

Tel: 08-716 53 44

Postadress:
Ektorpsvägen 2
131 47 NACKA

Jenny Wetterstrand, samordnare för kunder i Fisksätra/Saltsjöbaden
Tel: 08-716 53 44
mobil: 070 941 39 73
e-post: jenny@annelieshemtjanst.se

Rita Malmström, verksamhetsansvarig
Tel: 08-716 53 44
mobil: 070 941 39 72
e-post: rita@annelieshemtjanst.se

Med vänliga hälsningar

Jonas Törnqvist, VD