Sök jobb inom hushållsnära tjänster

Vi söker engagerade städare/servicepersonal till vårt serviceteam

Vi söker ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka. I arbetsuppgifterna ingår främst städning hemma hos våra kunder, men även hjälp med tvätt och ibland strykning. Du ska även kunna utföra inköp av livsmedel och annat åt våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och respektfullt i privata hem.

Du ska tycka om att städa och ser det som ett viktigt hantverk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat i ett serviceyrke.

Som person bör du vara:

  • Serviceinriktad
  • Noggrann
  • Självständig
  • Ansvarsfull
  • Flexibel

Arbeta dagtid och körkort

Arbetet utförs normalt på dagtid på vardagar. Körkort B är ett absolut krav. Vi har företagsbilar och cyklar som vi använder för att transportera oss mellan våra kunder. Om du har tillgång till egen bil som används i tjänsten, blir du väl ersatt för det.

Registerutdrag ur belastningsregistret

Annelies Hemtjänstteam har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Det är även ett krav från kommunen. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen.

Blanketten hittar du på följande webbadress:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annelies Hemtjänstteam samt av kunden och dennes anhöriga.

Ansök enbart via e-post

Skicka din ansökan via e-post till jobb@annelieshemtjanst.se där du beskriver dig själv och vad du gjort tidigare. Bifoga ditt CV. Berätta om varför du är intresserad av att arbeta hos oss.

Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Välkommen med din ansökan!