Sök jobb

Sök jobb - Annelies hemtjänst

Vi söker kontinuerligt medarbetare som brinner för att hjälpa människor i deras vardag. För personer med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper finns goda möjligheter till antingen visstidsanställning på timmar eller tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning innan en tillsvidareanställning kan bli aktuellt.

Ansök om lediga jobb eller ”connecta” med oss via vår karriärsida som du hittar här (klicka på länken)

”Connecta” med oss


Via vår karriärsida kan du ”connecta” med oss för framtida karriärmöjligheter. Eller så söker du ett ledigt jobb direkt som finns annonserat. Vi behandlar endast jobbansökning via denna sida. Läs mer om de olika områdena nedan.

Hemtjänst

För att arbeta inom hemtjänsten kräver vi vård- och omsorgsutbildning eller motsvarande enligt kommunens krav. Du är empatisk, öppen, glad och tycker om att samarbeta.
Sök jobb inom hemtjänst

Hushållsnära tjänster

Att städa är ett hantverk och vi söker dig som tar uppgiften på stort allvar. Med stor respekt och servicekänsla tar du dig an andra människors hem.
Sök jobb inom hushållsnära tjänster

Lediga tjänster


Sommarvikarie hemtjänst

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2022 och som vill ha ett givande och meningsfullt sommarjobb i Nacka. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor…Läs mer →