Sök jobb

Sök jobb - Annelies hemtjänst

Vi söker kontinuerligt medarbetare som brinner för att hjälpa människor i deras vardag. För personer med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper finns goda möjligheter till antingen visstidsanställning på timmar eller tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning innan en tillsvidareanställning kan bli aktuellt.

Spontanansök


Vi tar gärna emot spontanansökningar. Läs mer om de olika områdena nedan.

Hemtjänst

För att arbeta inom hemtjänsten kräver vi vård- och omsorgsutbildning eller motsvarande enligt kommunens krav. Du är empatisk, öppen, glad och tycker om att samarbeta.
Sök jobb inom hemtjänst

Hushållsnära tjänster

Att städa är ett hantverk och vi söker dig som tar uppgiften på stort allvar. Med stor respekt och servicekänsla tar du dig an andra människors hem.
Sök jobb inom hushållsnära tjänster

Ledsagare eller avlösare

För att arbeta som ledsagare enligt LSS eller avlösare enligt SoL för barn och ungdomar under 20 år, kräver vi vård- och omsorgsutbildning, barnskötarutbildning eller motsvarande enligt kommunens krav. Om du är utsedd av den som ska ha insatserna finns undantagsregler för utbildningskraven. Anställningen är kopplad till respektive kund och uppdrag. Håll utkik här eller på vår facebook sida där vi kontinuerligt annonsera nya aktuella uppdrag som du kan ansöka om.
Sök jobb som ledsagare/avlösare

Lediga tjänster


Vi söker undersköterskor till hemtjänst (Nacka)

Vi söker dig som är utbildad undersköterska (vård- och omsorgsutbildning) som vill jobba hos oss i hemtjänsten. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd…Läs mer →