Sök jobb

Sök jobb - Annelies hemtjänst

Vi söker kontinuerligt medarbetare som brinner för att hjälpa människor i deras vardag. För personer med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper finns goda möjligheter till antingen visstidsanställning på timmar eller tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning innan en tillsvidareanställning kan bli aktuellt.

Hos Annelies Hemtjänstteam får du:

Ett jobb som gör skillnad!
Du är viktig för att våra kunder ska må bra. Tillsammans med dina kollegor gör du skillnad för våra kunder i deras vardag.

Ett ledarskap nära dig!
Vi är arbetar i mindre geografiska team där din närmsta chef arbetar tillsammans med dig och ger snabb återkoppling – så att du får stöd och utvecklas i din yrkesroll. Vi har snabbt till beslut. Tydliga rutiner och värderingar gör att det är lätt att göra rätt i vardagen.

En modern arbetsplats:
Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och vi arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser.

Bra förmånspaket!
Samtliga anställda är självklart försäkrade under sin anställning. För dig som tillsvidareanställd erbjuder vi tjänstepension.

Ansök om lediga jobb eller ”connecta” med oss via vår karriärsida som du hittar här (klicka på länken)

”Connecta” med oss


Via vår karriärsida kan du ”connecta” med oss för framtida karriärmöjligheter. Eller så söker du ett ledigt jobb direkt som finns annonserat. Vi behandlar endast jobbansökning via denna sida. Läs mer om de olika områdena nedan.

Hemtjänst

För att arbeta inom hemtjänsten kräver vi vård- och omsorgsutbildning eller motsvarande enligt kommunens krav. Du är empatisk, öppen, glad och tycker om att samarbeta.
Sök jobb inom hemtjänst

Hushållsnära tjänster

Att städa är ett hantverk och vi söker dig som tar uppgiften på stort allvar. Med stor respekt och servicekänsla tar du dig an andra människors hem.
Sök jobb inom hushållsnära tjänster

Lediga tjänster