Sök jobb som ledsagare/avlösare

Erfarenhet, personlig lämplighet, rätt utbildning

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen gärna hemtjänst eller personlig assistans och att du är bekväm med att arbeta i hemmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Hos oss är det alltid kundens intressen, önskemål och behov som styr. Stödet är individuellt anpassat i dialog med kunden och dess företrädare med utgångspunkt från biståndsbeslutet. Individen ska känna att man är i trygga händer. Varje dag.

Ansök om lediga jobb eller ”connecta” med oss via vår karriärsida som du hittar här (klicka på länken)

Om det inte finns någon ledig tjänst just nu kan du ”connecta” med oss för en framtida karriärmöjlighet.
Om du ansöker om ett specifikt annonserat jobb så består vår rekryteringsprocess av intervju via video och digital referenstagning (du behöver ha en smart mobil med kamera eller dator med kamera samt mailadress eller mobilnummer till dina referenser). Urvalsprocessen sker normalt sett löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Registerutdrag ur belastningsregistret

Annelies Hemtjänstteam har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Det är även ett krav från kommunen. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen.

Blanketten hittar du på Polisens hemsida under belastningsregistret – begär utdrag:
Klicka här!

Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget från Polisen ska uppvisas vid en eventuell anställning.

De ansökningshandlingar som du lämnar till läses av personal på Annelies Hemtjänstteam.

Välkommen!