Sommarvikarie hemtjänst

Annelies hemtjänst - hemtjänst

Studerar du till t.ex. undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom, läkare eller liknande och söker ett givande och meningsfullt sommarjobb med många sociala kontakter?

Välkommen med din ansökan här (klicka på länken) 

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2022 och som vill ha ett givande och meningsfullt sommarjobb i Nacka. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag.

Vi tror att du exempelvis är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter som har med din utbildning att göra. Du kanske studerar till undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom eller läkare eller med någon annan inriktning mot just vård- och omsorg och vill skaffa dig praktisk erfarenhet av att arbeta med äldre?

Vi är ett härligt team som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör. Du kommer att vikariera när ordinarie medarbetare har semester.

Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna kan handla om hjälp med:

 • Omsorg och personlig hygien
 • Stöd med på- och avklädning
 • Socialt stöd
 • Måltider
 • Städning och tvätt
 • Inköp
 • Tillsyn
 • Följeslagning till läkare
 • Ledsagning till aktiviteter utanför hemmet
 • Avlösning anhörigstöd där vi tillfälligt avlastar anhörig
 • Och mycket annat

Om dig:

Du har ett positivt bemötande och ett genuint intresse att hjälpa äldre personer. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö.

Vi tror att du bor i närheten för att resor till och från arbetet inte ska vara belastande.
Minimiålder är 18 år och du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har B-körkort men vi har även scheman där man man kan cykla mellan kunderna i vissa områden.

Vi tror att du exempelvis är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter. Du kanske studerar till sjuksköterska, arbetsterapeut, socionom eller läkare eller med någon annan inriktning mot just vård- och omsorg.  Eller så studerar du till undersköterska eller så har du dokumenterad erfarenhet från andra serviceyrke inom hotell, resebranschen, restaurang eller liknande.

Arbetsperiod och tider:

Du vill jobba under perioden juni, juli och/eller augusti, dag. Minimum är en arbetsperiod på 4 veckor, gärna längre. Det finns möjlighet att jobba extra på behov före och efter sommarperioden.

Arbetstider dagtid 07:15-16:15 alternativt kvällar 15:45- ca 22:45 med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckors schema. Flera olika varianter på fasta scheman finns. Du utgår från vårt kontor i Ektorp centrum i Nacka.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du anger vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2022. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen består av intervju via video och digital referenstagning (du behöver ha en smart mobil med kamera eller dator med kamera samt mailadress eller mobilnummer till dina referenser). Urvalsprocessen påbörjas i februari och sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Om oss:

Annelies Hemtjänstteam är ett privat företag grundat 2003 och som bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun. Vår grundare Annelie har arbetat inom hemtjänsten i snart 40 år och arbetar fortfarande hemma hos våra kunder.

Vi arbetar för en så hög personalkontinuitet som möjligt i vår planering. På kontoret har vi administrativ personal som planerar medarbetare och kunder i tre olika geografiska områden i Nacka.

Våra omsorgsmedarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar och el-cyklar, arbetskläder och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser.