Sommarvikarie hemtjänst

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2021 och vill ha ett meningsfullt sommarjobb i Nacka. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag.

Vi är ett härligt team som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör.

Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna kan handla om hjälp med:

Städning och tvätt, inköp, måltider, tillsyn, dusch och personlig hygien, på- och avklädning, socialt stöd, följeslagning till läkare och mycket annat.

Om dig:

Som person vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint intresse att hjälpa äldre personer. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Minimiålder 18 år. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har B-körkort men vi har även scheman där man man kan cykla eller gå mellan olika kunder i vissa områden.

Vi tror att du exempelvis precis tagit studenten eller att du är högskole-/universitetsstuderande med behov av sommarjobb och nya erfarenheter. Du kanske studerar till undersköterska, sjuksköterska, socionom eller läkare eller något annan inriktning mot vård- och omsorg. Vi har tidigare somrar haft såväl sjuksköterskestudenter eller studerande på läkarprogrammet. Eller så har du har dokumenterad erfarenhet från serviceyrke inom hotell, resebranschen, restaurang eller liknande.

Arbetsperiod och tider:

Du vill jobba under perioden juni, juli och/eller augusti sommaren 2020, dag- och/eller kvällspass.

Arbetstider cirka: 07:15-16:15 alternativt 15:45- ca 22:45 med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckors schema. Flera olika varianter på fasta scheman finns. Du utgår från vårt kontor i Ektorp centrum i Nacka. Vi tror att du bor i närheten för att resor till och från arbetet inte ska vara belastande.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du skriver vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2021. Vill du arbeta som timvikarie under våren vill vi att du också skriver det i ansökan. Märk din ansökan med ”Sommaren 2021”. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan och CV till jobb@annelieshemtjanst.se