Våra tjänster

Annelies hemtjänst - våra tjänster

Annelies Hemtjänstteam erbjuder ett brett utbud av tjänster både i och utanför hemmet. Vissa tjänster såsom hemtjänst, avlösning och ledsagning kan du bli beviljad av kommunen. Det går också att komplettera med fler tjänster som du kan få RUT-avdrag för.

Du kan alltid känna dig trygg i att våra medarbetare är kompetenta med hjärtat på rätt ställe. Vi har också utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.

Hemtjänst

Hemtjänst eller hjälp i hemmet kan du få som ansökt och fått beslut av kommunen. Det kan handla om tidsbegränsade insatser både i eller utanför hemmet såsom omvårdnad, hjälp med hygienen, matlagning, städning och inköp. Avgiften kommer på faktura från kommunen.

Läs mer

Avlösarservice

Är du en anhörig som vårdar en närstående i hemmet och har svårt att finna tid till egna aktiviteter? Då kan du få avlösning och lämna över omvårdnaden till trygga händer för en stund. Avlösning kan du som vårdar barn, vuxna eller äldre få, antingen som en insats från kommunen eller beställa direkt av oss.

Läs mer

Ledsagarservice

Om du är i behov av hjälp och stöd för att ta dig ut på aktiviteter så följer vi gärna med dig. Ledsagning kan du bli beviljad genom kommunen eller beställa direkt från oss.

Läs mer

Hushållsnära tjänster

Vi hjälper dig med vardagssysslor som städning, strykning, fönsterputs, barnpassning, flyttstädning, trädgårdsskötsel och mycket mer. En del behov täcks ibland inte in av hemtjänsten. Du har då möjlighet att köpa till de tjänster du önskar, direkt av oss. Ansökan om RUT-avdrag till Skatteverket ordnar vi genom direktavdrag på fakturan.

Läs mer