Vi söker engagerade städare (hemmiljö) till vårt serviceteam i Nacka

Vi söker engagerad personal på deltid.

Vi söker ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka. I arbetsuppgifterna ingår främst städning hemma hos våra kunder, men även hjälp med fönsterputsning, tvätt och ibland strykning. Du ska även kunna utföra inköp av livsmedel och annat åt våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och respektfullt i privata hem.

Du ska tycka om att städa och ser det som ett viktigt hantverk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att städa och fönsterputsning i privata hem.

Som person bör du vara:

  • Serviceinriktad
  • Noggrann
  • Självständig
  • Ansvarsfull
  • Flexibel

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av städning i privata hem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbeta dagtid och körkort

Arbetet utförs normalt på dagtid på vardagar. Körkort B är ett absolut krav. Vi har företagsbilar och cyklar som vi använder för att transportera oss mellan våra kunder. Om du har tillgång till egen bil som används i tjänsten, blir du ersatt för det.

Förslag på schema: Tisdag – Fredag kl 08:45-15:15.

Vi söker även extrapersonal som vill jobba på timmar vid behov.

Du utgår från vårt kontor Ektorp centrum i centrala Nacka. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Vi erbjuder dig ett fritt, givande och härligt arbete. Vi ger alla våra nyanställda en mycket god introduktion så att du känner dig säker med dina arbetsuppgifter.

Registerutdrag ur belastningsregistret

Annelies Hemtjänstteam har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Det är även ett krav från kommunen. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen.

Blanketten hittar du här:
Här hittar du blankett att fylla i.

Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Ansök enbart via e-post

Välkommen med din ansökan och CV via e-post till jobb@annelieshemtjanst.se där du beskriver dig själv och vad du gjort tidigare. Märk din ansökan med STÄDNING/SERVICE. Berätta om varför du är intresserad av att arbeta hos oss och vad du kan tillföra. Vi tar inte emot ansökningar via telefon.

Välkommen med din ansökan!

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från kontor i Ektorp Centrum i Nacka. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, moderna el-cyklar och vanliga cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.