Vi söker undersköterskor till vår hemtjänst i Nacka

Är du undersköterska och redo för nya utmaningar? Då har vi ett betydelsefullt och omväxlande arbete att erbjuda hos oss.

Välkommen med din ansökan här (klicka på länken)

Vi växer just nu med fler nya kunduppdrag och söker dig som är utbildad undersköterska (vård- och omsorgsutbildning enligt Nacka Kommuns krav) eller som är under utbildning eller som har erfarenhet av äldreomsorg/hemtjänst och som vill jobba hos oss.

Vi är även intresserade av dig med erfarenhet inom hemtjänst/äldreomsorg och som kan tänka sig läsa vård- och omsorgsutbildning på distans för att uppnå vår uppdragsgivares utbildningskrav.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag. Vi är ett glatt gäng som utgår från vårt kontor i Ektorp Centrum i Nacka. Vi fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör.

Hos oss får du:

Ett jobb som gör skillnad!
Du är viktig för att våra kunder ska må bra. Tillsammans med dina kollegor gör du skillnad för våra kunder i deras vardag.

Ett ledarskap nära dig!
Vi är arbetar i mindre geografiska team där din närmsta chef arbetar tillsammans med dig och ger snabb återkoppling – så att du får stöd och utvecklas i din yrkesroll. Vi har snabbt till beslut. Tydliga rutiner och värderingar gör att det är lätt att göra rätt i vardagen.

En modern arbetsplats:
Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och vi arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser.

Bra förmånspaket!
Samtliga anställda är självklart försäkrade under sin anställning. För dig som tillsvidareanställd erbjuder vi tjänstepension.


Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna kan handla om hjälp med:

 • Omsorg och personlig hygien
 • Stöd med på- och avklädning
 • Socialt stöd
 • Måltider
 • Städning och tvätt
 • Inköp
 • Tillsyn
 • Följeslagning till läkare
 • Ledsagning till aktiviteter utanför hemmet
 • Avlösning anhörigstöd där vi tillfälligt avlastar anhörig
 • Och mycket annat

Om dig:

Som person vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint intresse att hjälpa personer med behov av stöd i sin vardag. En av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift och kan dokumentera i social journal.

Det är meriterande om du har B-körkort men du ska även kunna cykla.

Vi tror att du redan är utbildad undersköterska med inriktning mot äldreomsorg och har jobbat ett tag inom äldreomsorgen, helst inom hemtjänst.  Eller så är du nyutexaminerad undersköterska eller är under utbildning. Vi är även intresserade av dig med erfarenhet inom hemtjänst och som kan tänka sig läsa vård- och omsorgsutbildning på distans.

Vi tror att du finns i närområdet så att resorna till och från arbetsplatsen inte blir belastande.

Arbetsperiod och tider:

Vi erbjuder antingen dag- eller kvällsschema med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckors schema. Det finns även möjlighet att arbeta på behov.

Arbetstider dagschema: 07:15-ca 16:15 eller kvällsschema: kl 15:45- ca 22:45. Det finns varianter på fasta scheman med olika tjänstgöringsgrad.

Du utgår från vårt kontor i Ektorp centrum i Nacka. Vi tror att du bor i närheten för att resor till och från arbetet inte blir belastande.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du anger om du är intresserad av att arbeta dag eller kväll. Urvalsprocessen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen består av intervju via video och digital referenstagning (du behöver ha en smart mobil med kamera eller dator med kamera samt mailadress eller mobilnummer till dina referenser). Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Om oss:

Annelies Hemtjänstteam är ett privat företag grundat 2003 och som bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun. Vår grundare Annelie har arbetat inom hemtjänsten i snart 40 år och arbetar fortfarande hemma hos våra kunder.

Vi arbetar för en så hög personalkontinuitet som möjligt i vår planering. På kontoret har vi administrativ personal som planerar medarbetare och kunder i tre olika geografiska områden i Nacka.

Vi är på gång att nå en Stjärnmärkning inom demenssjukdomar där våra medarbetare just nu utbildas via Svenskt Demenscentrums utbildningsprogram. Vår målsättningen är att ha en spetskompetens inom området.

Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar och el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser. Tjänstepension erbjuds till alla tillsvidareanställda utbildade undersköterskor.

Välkommen med din ansökan här (klicka på länken)