Vi växer och söker medarbetare för dagschema eller kvällsschema till hemtjänst i Nacka

Vi växer med fler nya kunduppdrag och söker nu fler medarbetare till vårt härliga hemtjänstteam i Nacka.

Vi söker i första hand dig med erfarenhet från hemtjänst och som är utbildad undersköterska (vård- och omsorgsutbildning enligt Nacka Kommuns krav). Vi är även intresserade av dig med lång erfarenhet inom hemtjänst/äldreomsorg.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag.

Vi är ett glatt och härligt team som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör.

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag en av de större utförarna i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden och flera har lång erfarenhet av hemtjänst.

Vi utgår från vårt kontor i Ektorp Centrum i Nacka och vi tror att du bor i kommunen eller i närheten. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, moderna el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna dagtid kan handla om hjälp med:
Städning och tvätt, inköp, måltider/matlagning, tillsyn, dusch och personlig hygien, på- och avklädning, socialt stöd, följeslagning till läkare och mycket annat.

Arbetsuppgifterna kvällstid kan handla om hjälp med:
Måltider/matlagning, tillsyn, dusch och personlig hygien, på- och avklädning, socialt stöd och mycket annat.

Om dig:

Som person vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint intresse att hjälpa människor. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt men du har även lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift och kan dokumentera i social journal.

Det är meriterande om du har B-körkort men det finns även scheman där man man kan cykla mellan olika kunder i vissa områden.

Du är vård- och omsorgsutbildad (undersköterska) sedan tidigare eller så studerar du motsvarande utbildning inom vuxenutbildningen (komvux) och/eller så har du jobbat ett tag inom äldreomsorgen, helst inom hemtjänst.

Vi tror att du bor i Nacka Kommun eller i närheten för att resvägen inte ska vara belastande.

Arbetsperiod och tider:

Vi erbjuder dagschema med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckorsschema 85-98% tjänstgöringsgrad.
Arbetstider dag: kl 07:15- 16:15 vardagar och kl 07.15-15.15 på helger. Det finns flera varianter på schema.

Vi erbjuder kvällsschema med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckorsschema 82-85% tjänstgöringsgrad.
Arbetstider: kl 15:45- ca 22:45. Det finns flera varianter på schema.

Du utgår från vårt fina kontor i Ektorp centrum i Nacka.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du skriver om du är intresserad av kvällsschema eller behov dag eller kväll. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan och CV (bifoga gärna foto på dig) till jobb@annelieshemtjanst.se