Vi växer och söker personal på del- eller heltid till hemtjänst (Nacka)

Vi växer med fler nya kunduppdrag och söker i första hand dig som är utbildad undersköterska (vård- och omsorgsutbildning enligt Nacka Kommuns krav) eller som är under utbildning och som vill jobba hos oss i hemtjänsten. Vi är även intresserade av dig med lång erfarenhet inom hemtjänst/äldreomsorg och som kan tänka sig läsa vård- och omsorgsutbildning på distans för att uppnå vår uppdragsgivares utbildningskrav.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag.

Vi är ett glatt och härligt team som alltid fokuserar på kunden och bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör.

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi utgår från vårt kontor i Ektorp Centrum i Nacka. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, moderna el-cyklar och vanliga cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Dina arbetsuppgifter:

I hemtjänsten jobbar du i våra kunders eget hem med att ge personen den omsorg och det stöd som hen har rätt till, enligt biståndsbeslutet och den individuella genomförandeplanen.

Arbetsuppgifterna kan handla om hjälp med:
Städning och tvätt, inköp, måltider, tillsyn, dusch och personlig hygien, på- och avklädning, socialt stöd, följeslagning till läkare och mycket annat.

Om dig:

Som person vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint intresse att hjälpa äldre personer. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift och kan dokumentera i social journal. Vi söker just nu kvinnor för en jämnare könsfördelning.

Det är meriterande om du har B-körkort men det finns även scheman där man man kan cykla mellan olika kunder i vissa områden.

Du är vård- och omsorgsutbildad (undersköterska) sedan tidigare eller så studerar du motsvarande utbildning inom vuxenutbildningen (komvux) och/eller så har du jobbat ett tag inom äldreomsorgen, helst inom hemtjänst.

Arbetsperiod och tider:

Vi erbjuder antingen dag- eller kvällsscheman med tjänstgöring varannan helg i ett rullande tvåveckors schema på deltid eller nästan heltid. Flera olika varianter på fasta scheman finns från ca 46%-99% tjänstgöringsgrad.

Arbetstider: 07:15-16:15 alternativt 15:45- ca 22:30.  Vi söker även timvikarier på behov. Du utgår från vårt kontor i Ektorp centrum i Nacka.

Din ansökan:

I ansökan vill vi att du skriver om du är intresserad av att dag eller kväll. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan och CV (bifoga gärna foto på dig) till jobb@annelieshemtjanst.se