Om oss

Annelies hemtjänst - om oss

Låt oss bidra till ett gott liv

Affärsidé
Annelies Hemtjänstteam AB är ett modernt och nytänkande omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning och avlösning genom engagemang, kompetens och omtanke. Tjänsterna erbjuds till personer med biståndsbeslut och på uppdrag av socialtjänsten i Nacka kommun. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster med rut-avdrag. Våra kunder ska känna sig väl bemötta och trygga genom kompetent och pålitlig personal som ger god omsorg, i och utanför hemmet.

Övergripande målsättning
Att ge våra kunder en bättre livskvalitet, ökad trygghet, säkerhet och nöjdhet i sin vardag.

Vår vision
Vi ska vara det självklara valet för människor som ska välja hemtjänst, ledsagning, avlösning och hushållsnära tjänster.

Våra värderingar

Vår gemensamma värdegrund utgår från att våra kunder ska ha ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Läs mer

Vårt arbetssätt

Dina specifika behov och önskemål ligger alltid till grund för den individuella planering vi gör tillsammans.

Läs mer

Våra medarbetare

Du kan alltid känna dig trygg med att de som besöker dig har rätt utbildning, erfarenhet och hjärtat på rätt ställe.

Läs mer

Trygghet, säkerhet och kvalitet

Vi lever på vårt goda rykte och det uppnår vi enbart genom att du som kund upplever att du får en trygg och säker vård av god kvalitet.

Läs mer

Som medarbetare hos Annelies Hemtjänstteam får du:

Ett jobb som gör skillnad!
Du är viktig för att våra kunder ska må bra. Tillsammans med dina kollegor gör du skillnad för våra kunder i deras vardag.

Ett ledarskap nära dig!
Vi är arbetar i mindre geografiska team där din närmsta chef arbetar tillsammans med dig och ger snabb återkoppling – så att du får stöd och utvecklas i din yrkesroll. Vi har snabbt till beslut. Tydliga rutiner och värderingar gör att det är lätt att göra rätt i vardagen.

En modern arbetsplats:
Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och vi arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman och kundinsatser.

Bra förmånspaket!
Samtliga anställda är självklart försäkrade under sin anställning. För dig som tillsvidareanställd erbjuder vi tjänstepension.

Fakta och milstolpar

Annelies Hemtjänstteam har bedrivit hemtjänst i Nacka sedan 2003. Vi är idag ca 70 medarbetare med kontor i Ektorp Centrum i Nacka.

Läs mer